Midtsommerfest

 

Midtsommerfest

 

Lørdag 17. Juni kan vi med stor glede presentere følgende til årets midtsommerfest:

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har imponert gjennom opptredener på «Senkveld» og «P3 Gull». Han har solgt ut Rockefeller og sluppet EP’en «Før det blir for seint», og publikum har omfavnet låter som «Kan du lære mæ?», «Varm» og «Du som snakke». I kjernen av alt artisten og låtskriveren Kristian gjør er hans karakteristiske stemme og flotte falsett, en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettop slik han ofte beskrives; som «han med stemmen».

Pitchlock: Dette er Andøyas mest sexy band, og du har sikkert ikke hørt om dem engang?! Lørdag 17. Juni står de på scenen på Bleik og vi lokale skal endelig få oppleve denne forsvarsskatten. Bandet består utelukkende av søringer med marginal musikalsk forståelse, men kompenserer med å alltid gi 103,5% av seg selv på scenen. De spiller en god miks av rock og annen musikk du vil høre på fest.

D.J. Gina: Gina Wold er flyttet tilbake til øya etter mange år i Trondheim. Du har sikkert hørt om «Festbingo», og hvor sinnsykt gøy folk har hatt det der. Denne kvelden blir det ikke bingo, men Gina tar med seg den gode stemningen og spiller opp til dans.

 

BILLETTPRIS Kristian Kristensen: 300,- c.c
BILLETTPRIS
D.J. Gina & Pitchlock (bare festen) : 150,- c.c

 

Dørene åpner ca 30 min før.
Salg av vin, øl og mineralvann før konsertstart. Vi tar kort!